telefon: (06) 34 384-366 / (06) 30 698-1456   ●   e-mail: info@d-m.hu   ●   cím: 2890 Tata, Kocsi út 2.
KÍNÁLAT MENÜ
KÍNÁLAT MENÜ

tevékenységünk

A magánszemélyek által 1989-ben alapított kft-nk fő profilja: gépek, berendezések forgalmazása, főleg olasz importból - a szőlőtermesztési és -feldolgozási, italpalackozási, borászati, valamint az öntözési és folyadék szivattyúzási (ital, víz, szennyvíz) technológiákhoz.

A szőlőműveléshez és lombápoláshoz széles skálájú a gépajánlatunk. A szőlő feldolgozásának minden fázisára megfelelő eszközt nyújtunk.

A borászat teljes területére, a kis-, közép- és nagyüzemek részére tudunk ajánlatot adni a technológia komplett gépsorára - a beruházási költség és gazdaságosság figyelembevételével. Egy-egy italpalackozó gépsort 6-10 különböző gyártmányú gép harmónikus összeillesztésével építünk össze a helyszíni felmérések és egyeztetések alapján.

Kínálunk továbbá öntözőgépeket, öntöző-szivattyúkat, de komplett öntözési rendszerek elemeit is összeállítjuk és kivitelezzük. A gépek helyszíni adaptálását, összeszerelését, beüzemelését és átadás utáni szervizét is ellátjuk.

A telephelyünkön bemutatógépekkel is megismer-kedhetnek az érdeklődők, ahol javítóműhely, valamint gép- és alkatrészraktár áll vevőink rendelkezésére.

KERESÉS AZ OLDALON